»

Gastro

Najnovšie články
Škvarky sú in aj v 21. storočí. Naučte sa ich vyrobiť aj použiť
Počas chvíľky pripravíte skvelú škvarková nátierku, za pol hodiny zemiakové placky. Kde vziať...
Cheesecake len z 3 surovín, ktorý je hitom internetu. Urobte si ho dnes
Chcete ešte do večera prekvapiť svojich blízkych nejakou rýchlou dobrotou? Vyskúšajte cheesecake...
Živočíšne tuky sú zdravé. Stačí vyladiť pomer a dopriať si ich v správny čas
Živočíšne tuky boli a sú prirodzenou súčasťou stravy človeka. Na druhej strane sa stali hrozbou...
Minestrone či frittata. Tipy, ako využiť jedlo, čo zostalo v chladničke
Uvarili ste viac cestovín na obed, než ste chceli? Neviete, čo sa zvyškami? Jedlo nevyhadzujte a...
Desať potravín, ktoré pomôžu fajčiarom vyčistiť telo od nikotínu
Fajčenie ničí cievy, pľúca a berie telu potrebné vitamíny. Všetci to vedia, ale niektorí s tým...
10 tipov, ako nahradiť obľúbené jedlá zdravšími variantmi
Čoraz viac ľudí sa snaží stravovať zdravo. Napriek tomu si väčšina z nás uchováva isté nie...
Na našich stránkach používame cookies. Slúžia na zlepšenie našej práce a vášho zážitku z čítania HNonline.sk.Súhlasím